Kent Nørby Andersen

 

Jeg er autodidakt billedmager. Jeg arbejder med akryl på lærred, grafik samt akvarel og tusch.
Mine malerier kendetegnes af en karakteristisk sort konturstreg, der naivistisk indrammer de humørfyldte historier. Jeg bliver sjældent fanget af et bestemt tema eller nogle bestemte farver, derfor er mine malerier meget forskellige.
Jeg er også meget optaget af grafikken, og specielt teknikken kollografi finder jeg meget spændene. Jeg arbejder med både dyb- og højtryk. De stramme linjer og uforudsigeligheden i processen bliver ved med at fascinerer mig. Det er fantastisk at opleve et grafisk tryk komme ud af trykpressen.
Inspiration finder jeg i mit humør, min lidt livlige fantasi og i naturen omkring mig. Og jeg håber at mine billeder rører beskueren med et smil.

www.ar10st.dk

knas@ar10st.dk

Instagram

 

Preben Andersen

 

Mine to store interesser: ornitologi og det at tegne / male hænger uløseligt sammen.

De fuglerige områder, jeg besøger, giver mig store oplevelser til de stemningsskitser, som danner grundlag for det videre arbejde hjemme i atelieret.

Mine arbejdsområder er akvarel, collografi (grafik), akryl og fedtsten.

gre.pre@profibermail.dk 

Sonja Blytsø

 

Jeg kommer fra Aarup på Fyn og arbejder med keramik. Jeg er uddannet lærer med formning på linje samt livslange, forskelligartede kreative aktiviteter. At arbejde med keramik er at omfavne de fundamentale elementer jord, vand, ild og luft, der går op i en højere enhed. Ler er et spændende, plastisk materiale, der giver ro og fordybelse med alle de udfoldelsesmuligheder, leret rummer. Det giver udfordringer til de kreative og kunstneriske sider. Muligheden for at bruge keramikken til at udtrykke meninger og holdninger er det egentlige tilfreds-stillende ved de keramiske processer.

www.sonjakeramik.dk  

sb@sonjakeramik.dk

Signe Carlsen

 

Jeg har i mit arbejde som folkeskolelærer haft med kreative fag at gøre gennem mange år.

Jeg designer og syr tasker af genbrugsskind. Hver taske er unik, idet beklædningsstykkets/skindets udseende, farve og snit danner udgangspunkt for designet. I designet indgår også f.eks. stof med tryk, andre typer skind, nitter mv.

Smykker med halvædelsten, rav, natur- og metalperler er også en del af mine kreative interesser.

Mine malerier er malet med flere lag og er abstrakte.

www.signespalet.simplesite.com

sicajerlev@gmail.com

Instagram: Signe_Carlsen

 

 

 

Dorthe Christensen

 

Jeg har gået på Kunsthåndværkerskolen i Kolding.
Derefter udlært som typografisk håndsætter i Fredericia.
Har udstillet i mange kunstforeninger, gallerier og andre
udstillingssteder i Danmark og i udlandet.
Debut på E 76, Vejle Kunstmuseum.

"Jeg tegner, maler og laver grafik.
I mine billeder tager jeg ofte udgangspunkt i ganske almindelige ting som kan være bogstaver, en stemning, noget gammelt med sjæl eller noget spændende fundet i naturen."

www.dorthe-c.dk

 

Majbritt Henriksen

 

Jeg er autodidakt kunstner.

Jeg elsker at skildre naturen og de mange glæder, den har at byde på.

Mine motiver kan stamme fra min dagligdag eller fra den skønne natur, vi er omgivet af. Men de er som oftest en refleksion af oplevelser jeg har haft. Jeg elsker at arbejde med mange farver, og det liv de kan skabe i et motiv. Jeg arbejder både i akvarel og akryl.

galleri@majbritthenriksen.dk

Instagram

Vibeke Hoffmann

 

I mit arbejde med akrylmaleriet tilstræber jeg den enkle streg og et stilrent udtryk. Mit billedsprog spænder fra det figurative til det mere naivistiske, og mit udgangspunkt for et motiv tager oftest afsæt i egne ideér og skitser.  Ansigtet og kvinden er mine foretrukne motiver.

Jeg har arbejdet med kunsten en stor del af mit liv og har udstillet i kunstforeninger, gallerier, restauranter, caféer samt butikker. Jeg har siden 1988 arbejdet professionelt som designer, og her er udvikling, nytænkning samt søgning efter nye former og grafiske udtryk omdrejningspunktet i mit job. Kreativiteten er min profession og maleriet er min hobby og begge dele er min passion!

www.hoffmann-art.dk

Instagram

Doris Christine Jensen

 

Mine værker opstår i mit indre, medens jeg maler. Intet er givet på forhånd, men jeg er stærkt inspireret af min hverdag og den verden og tid, vi lever i.

Jeg har en 2 årig uddannelse fra kunstakademiet ”Andromeda” v/ Baukje Zijlstra. Jeg har fra 1993 – 2011 været optaget på forskellige censurerede udstillinger.

www.dorischristine.dk

dorisogknud@yuomail.dk

Flemming Kastaniegaard

 

I det fotografiske arbejder jeg med lyset og dets modulation af vore omgivelser i givne øjeblikke. Disse synsindtryk og opfattelser viderebearbejdes med PC’ens lys- og farvepensler til eksperimentelle, ofte stærkt abstrakte og surrealistiske billeder.

Siden år 2000 har jeg lavet skulpturer i jern. Jeg arbejder næsten kun i temaer og lægger megen vægt på, at humor i videst muligt omfang er til stede. Jeg har lavet træskulpturer inden for den nordiske mytologi. Alle er mellem 3 og 6 m høje. 

www.fk-art.dk

kastan.art.fk@gmail.com

Instagram

Lise Lautrup

 

Webshoppen Smykkeværk.dk forhandler de farvestrålende Emaly ørestikker. Der er 12 trin i fremstillingen af de håndlavede sølvørestikker, som er belagt med emalje i form af glasstøv. Glasstøvet varmes op til knap 800 grader, og dermed smelter og danner emaljen. 

ByLautrup er en smykkeserie i rene metaller, det vil sige rent sølv og guld, ingen forgyldninger, samt bæredygtige saltvandsperler. Perlerne er dyrket på certificerede bæredygtige perlefarme. For at være en bæredygtig perlefarm, skal man overholde en lang række af krav som sikre et godt og sundt havmiljø, samt gode og sikre arbejdsforhold. En bæredygtig perle vil heller aldrig være overfaldebehandlet eller farvet. Med andre ord, perler du kan bære med god samvittighed og have hele livet. 

Smykkeværk.dk har stort fokus på bæredygtighed, og langt det meste på shoppen er dansk produceret. 

www.smykkevaerk.dk/collections/all/bylautrup

www.smykkevaerk.dk/collections/all/emaly

 

Heidi Lebmeier

 

Jeg specialiserer mig i fortællende fotokunst. Mit værktøj er mit Sony kamera og det fantastiske program, Photoshop. Hvert af mine kunstværker er sammensat af mange individuelle billeder og utallige lag af lys, farver og teksturer, som får det til at se malerisk ud. Mit mål er at mine værker vækker, følelser, opmærksomhed, nysgerrighed og interesse i at fortolke.

www.heidilebmeier.myportfolio.com

heidiinsa@yahoo.com

Instagram

Birgit Mau

 

I mine malerier indgår der altid en oplevelse eller historie. Det er det underfundige og dragende, der ”trigger” mig. Jeg arbejder kun med ét maleri ad gangen for at kunne leve mig 100% ind i maleriets udtryk. Jeg ønsker, at beskueren lokkes ind i maleriet af en finurlighed eller genkendelighed, hvorefter fantasien skal få frit løb til at udfolde sig og fortælle sin egen historie, som giver mening for ”øjnene, der ser”.

www.birgit-mau.dk

info@birgit-mau.dk

Kate Kanstrup Nielsen

 

Det, som kendetegner min keramik, er de skarpe, æstetiske rette linjer ofte i kombination med farvestærke glasurer. Jeg har altid været fascineret af naturvidenskabens systematik og strukturelle enkelhed. Bygninger, murværk og vejskilte er også eksempler på, hvor jeg finder min inspiration.

Mine værker er for det meste RAKU keramik, der bliver til: Beholdere, lågkrukker og skulpturelle værker. Det er ikke vigtigt for mig, at keramikken har en praktisk anvendelse. I min keramik udfordrer jeg grænsen mellem brugsobjekter og kunst, - f.eks. når jeg laver lågkrukker med meget små åbninger og prangende låg. Et sådant værk er en skulptur, der pirrer beskuerens nysgerrighed, fordi man simpelthen MÅ løfte låget og undersøge, hvad der gemmer sig under.

www.prana-kunst.dk

 

Annette Olander

 

Jeg arbejder både med brugskunst og skulptur. Kopper, fade osv. drejer jeg i lyst stentøjsler, og blander selv mine glasurer i mange fine pastelfarver. Det skal være smukt at se på, røre ved, og vække glæde hver eneste dag, man har det i hænderne.

 Leret til mine skulpturer er groft stentøjsler, udtrykket er enkelt, ofte med en humoristisk undertone. Min inspiration kan komme mange steder fra, har mine sanser åbne, fanger indtryk som så omsættes i leret.

Ler er for mig utroligt... oprindelig, ægte og et rigtig gammelt materiale.. som man til stadighed kan føre ind i nye tidsaldre.. 

annetteolander@hotmail.com

 

 

Britha Rosenberg

 

Jeg startede i kunstens verden primært med maleri, men da jeg senere stiftede bekendtskab med keramikkens verden, blev jeg hurtigt klar over, at leret er mit materiale, og blev fascineret af, at et så bastant materiale under processen bliver så blødt og formeligt. Jeg opdager hele tiden nye muligheder i leret, som kan afspejle de former og ideer, jeg har i hovedet.

Hvert værk er unikt, og jeg forsøger at holde formen enkel, men glaseret med flere forskellige lag og farver. 

privat@powergenerator.dk

Instagram

Søren Rundstrøm

 

Jeg arbejder hovedsageligt med rakubrændt keramik, og finder min inspiration i hverdagen.

Kan et ord, en tanke eller et begreb omsættes til et keramisk værk? Kan man give et dyr et humoristisk udseende, eller kan man skabe en figur med et harmonisk udseende?

Jeg er meget optaget af de runde former, som ofte i mine værker symbolisere jorden i forbindelse med en tanke eller en bekymring. Alt dette med det udtryk raku teknikken kan tilføje.

www.rundstroem-unika-raku.dk

rundstroem@gmail.com 

Instagram

Kirsten Stubben

 

Jeg arbejder primært med akryl på lærred, men har også arbejdet med akvarel, monotypier og collage.

Naturen er en stor inspirator for mig. Jeg bliver inspireret af den store variation i motiver og farvespil ved årstidernes skiften. De mange indtryk søger jeg at omsætte til mit maleriske udtryk.

Havers blomster flora er en evig kilde til nye billeder. Udgangspunktet er ofte en enkel ting, f.eks. en bænk eller et lysthus. Former, farver og komposition dukker op undervejs – måske dukker et dyr op - billedet får sin egen historie.

Jeg er glad for klare, stærke farver og udtrykker deres fælles samspil i et farverigt univers.

www.facebook.com/KirstenStubben.billedkunst/ 

Susanne Wiese

 

Inspirationen til mine malerier finder jeg i skovens farver, havets mangfoldighed, anden kunst eller bare en ny ide, som skal afprøves.Jeg er udforskende og eksperimenterende i mine malerier, der som oftest er abstrakte.Interessen for kunst har jeg altid haft, men det er først senere i livet, jeg er blevet aktivt udøvende.Jeg arbejder udelukkende med akrylfarve.

www.susanne-wiese.dk

sw@arndt-wiese.dk

Instagram

Emma Høj

 

Akvarelkunstner. 

 

I kan desuden se mine akvareller på min FB side- Emma Høj. 

https://www.facebook.com/emmahojkunst

emmahoj@gmail.com