Kent Nørby Andersen

 

Jeg er autodidakt billedmager. Jeg arbejder med akryl på lærred, grafik samt akvarel og tusch.
Mine malerier kendetegnes af en karakteristisk sort konturstreg, der naivistisk indrammer de humørfyldte historier. Jeg bliver sjældent fanget af et bestemt tema eller nogle bestemte farver, derfor er mine malerier meget forskellige.
Jeg er også meget optaget af grafikken, og specielt teknikken kollografi finder jeg meget spændene. Jeg arbejder med både dyb- og højtryk. De stramme linjer og uforudsigeligheden i processen bliver ved med at fascinerer mig. Det er fantastisk at opleve et grafisk tryk komme ud af trykpressen.
Inspiration finder jeg i mit humør, min lidt livlige fantasi og i naturen omkring mig. Og jeg håber at mine billeder rører beskueren med et smil.

www.ar10st.dk

knas@ar10st.dk

Instagram

 

Preben Andersen

 

Mine to store interesser: ornitologi og det at tegne / male hænger uløseligt sammen.

De fuglerige områder, jeg besøger, giver mig store oplevelser til de stemningsskitser, som danner grundlag for det videre arbejde hjemme i atelieret.

Mine arbejdsområder er akvarel, collografi (grafik), akryl og fedtsten.

gre.pre@profibermail.dk 

Signe Carlsen

 

Kreative aktiviteter har fyldt meget i min tilværelse både privat og i mit tidligere job som folkeskolelærer.

De seneste ca. ti år har jeg malet abstrakte billeder og mixed media, hvor maleri, serigrafitryk, forskellige slags papirer mv. anvendes. Jeg arbejder intuitivt og idéerne opstår undervejs.

Ud over det at male, syr jeg skindtasker og laver smykker. Taskerne syes af genbrugsskind og skindrester fra f.eks. møbelpolstring. Hver taske er unik og nogle udsmykkes med f.eks. hørstof med serigrafitryk eller stoftryk.

Smykkerne laver jeg oftest med halvædelsten og rav.

 

Instagram: signe-carlsen

www.signespalet.dk

sicajerlev@gmail.com

Dorthe Christensen

 

Jeg har gået på Kunsthåndværkerskolen i Kolding.
Derefter udlært som typografisk håndsætter i Fredericia.
Har udstillet i mange kunstforeninger, gallerier og andre
udstillingssteder i Danmark og i udlandet.
Debut på E 76, Vejle Kunstmuseum.

"Jeg tegner, maler og laver grafik.
I mine billeder tager jeg ofte udgangspunkt i ganske almindelige ting som kan være bogstaver, en stemning, noget gammelt med sjæl eller noget spændende fundet i naturen."

www.dorthe-c.dk

 

Emma Høj

 

Jeg er akvarelkunstner. Min kreativitet med mine akvareller, kredser sig om naturen. Jeg elsker naturen og den kreative proces med akvarellerne.

Livet føles lettere og mere enkel efter gåtur i naturen. Denne følelse forsøger jeg at gengive i mine akvareller. Motivet her har en snert af det abstrakte.

Kroppen og legen er med i processen. Jeg står altid op og maler. Bevæger mig. Bevæger papiret i flere retninger, så der opstår tilfældigheder i motivet.

 Så giv dig endelig tid til fordybelse i mine akvareller.

 Find mig på FB siden: Emma Høj og Instagram: emma_hoj

https://www.facebook.com/emmahojkunst

 

Doris Christine Jensen

 

Mine værker opstår i mit indre, medens jeg maler. Intet er givet på forhånd, men jeg er stærkt inspireret af min hverdag og den verden og tid, vi lever i.

Jeg har en 2 årig uddannelse fra kunstakademiet ”Andromeda” v/ Baukje Zijlstra. Jeg har fra 1993 – 2011 været optaget på forskellige censurerede udstillinger.

www.dorischristine.dk

dorisogknud@yuomail.dk

Flemming Kastaniegaard

 

I det fotografiske arbejder jeg med lyset og dets modulation af vore omgivelser i givne øjeblikke. Disse synsindtryk og opfattelser viderebearbejdes med PC’ens lys- og farvepensler til eksperimentelle, ofte stærkt abstrakte og surrealistiske billeder.

Siden år 2000 har jeg lavet skulpturer i jern. Jeg arbejder næsten kun i temaer og lægger megen vægt på, at humor i videst muligt omfang er til stede. Jeg har lavet træskulpturer inden for den nordiske mytologi. Alle er mellem 3 og 6 m høje. 

www.fk-art.dk

kastan.art.fk@gmail.com

Instagram

Lene Kloch

 

Glaskunstner.

 Jeg laver primært glasbilleder i bullseye glas.

 Det er en spændende glastype at arbejde med, da glasset er farvet.

 Jeg tilføjer så glaspulver, små glasstykker eller oxid for at få en reaktion.

Mine billeder er meget inspireret af steder, jeg holder af. Ofte sidder jeg med skitseblokken, når jeg er på ferie.

 Jeg har deltaget i solo og fællesudstillinger her i Danmark og på Færøerne.

 

Jette Kofoed

Cyklist. Akryl 80 x 80 cm

 

Jeg arbejder med akryl. Mine billeder er oftest en fortolkning af naturen eller mennesket og kan være naturalistiske, delvist naturalistiske eller helt abstrakte. Inspirationen kommer fra et billede i avisen, fra den nærmeste omegn eller fra en ferie.

Min lyst til at male har jeg fra to års ophold i Bangladesh, hvor jeg boede med min familie for mange år siden. Her fik jeg undervisning af Zeba Fareha fra Dhaka Kunstakademi. Interessen for at male har holdt sig, og gennem årene har jeg deltaget i diverse kortere eller længere kurser, samt i perioder været med i en malergruppe i Vejle og nu i Odense for at inspirere hinanden.   

Min baggrund som ergoterapeut kommer ind i mine billeder, idet fokus er på at analysere den eller det, jeg vil male, fx hvis der er tale om en bevægelse. Ud over det, er fokus på ”leg”. Det betyder, at når jeg maler, skal det være sjovt at male billedet, og der skal eksperimenteres med former, farver, teknikker, mm. Jeg tager ofte udgangspunkt i et bestemt tema, fx portrætter, sport eller ferieture, hvorfor flere billeder kan danne rammen om et bestemt tema.

Heidi Lebmeier

 

Jeg specialiserer mig i fortællende fotokunst. Mit værktøj er mit Sony kamera og det fantastiske program, Photoshop. Hvert af mine kunstværker er sammensat af mange individuelle billeder og utallige lag af lys, farver og teksturer, som får det til at se malerisk ud. Mit mål er at mine værker vækker, følelser, opmærksomhed, nysgerrighed og interesse i at fortolke.

www.heidilebmeier.myportfolio.com

heidiinsa@yahoo.com

Instagram

Desireé Letman

Knud Lykou

 

Jeg er en billedkunstner, der altid har tegnet - men aldrig lært det!

Min inspiration finder jeg i gammelt legetøj, fra dengang farfar var dreng, og i gamle film og tegneserier.

Mine billeder indeholder ofte en historie, gerne med lidt humor. Billederne må gerne få folk til at stoppe op, tænke, og måske grine lidt indvendigt - god fornøjelse!

Kate Kanstrup Nielsen

 

Det, som kendetegner min keramik, er de skarpe, æstetiske rette linjer ofte i kombination med farvestærke glasurer. Jeg har altid været fascineret af naturvidenskabens systematik og strukturelle enkelhed. Bygninger, murværk og vejskilte er også eksempler på, hvor jeg finder min inspiration.

Mine værker er for det meste RAKU keramik, der bliver til: Beholdere, lågkrukker og skulpturelle værker. Det er ikke vigtigt for mig, at keramikken har en praktisk anvendelse. I min keramik udfordrer jeg grænsen mellem brugsobjekter og kunst, - f.eks. når jeg laver lågkrukker med meget små åbninger og prangende låg. Et sådant værk er en skulptur, der pirrer beskuerens nysgerrighed, fordi man simpelthen MÅ løfte låget og undersøge, hvad der gemmer sig under.

www.prana-kunst.dk

 

Annette Olander

 

Jeg arbejder både med brugskunst og skulptur. Kopper, fade osv. drejer jeg i lyst stentøjsler, og blander selv mine glasurer i mange fine pastelfarver. Det skal være smukt at se på, røre ved, og vække glæde hver eneste dag, man har det i hænderne.

 Leret til mine skulpturer er groft stentøjsler, udtrykket er enkelt, ofte med en humoristisk undertone. Min inspiration kan komme mange steder fra, har mine sanser åbne, fanger indtryk som så omsættes i leret.

Ler er for mig utroligt... oprindelig, ægte og et rigtig gammelt materiale.. som man til stadighed kan føre ind i nye tidsaldre.. 

annetteolander@hotmail.com

 

 

Søren Rundstrøm

 

Jeg arbejder hovedsageligt med rakubrændt keramik, og finder min inspiration i hverdagen.

Kan et ord, en tanke eller et begreb omsættes til et keramisk værk? Kan man give et dyr et humoristisk udseende, eller kan man skabe en figur med et harmonisk udseende?

Jeg er meget optaget af de runde former, som ofte i mine værker symbolisere jorden i forbindelse med en tanke eller en bekymring. Alt dette med det udtryk raku teknikken kan tilføje.

www.rundstroem-unika-raku.dk

rundstroem@gmail.com 

Instagram

Kirsten Stubben

 

Jeg arbejder primært med akryl på lærred, men har også arbejdet med akvarel, monotypier og collage.

Naturen er en stor inspirator for mig. Jeg bliver inspireret af den store variation i motiver og farvespil ved årstidernes skiften. De mange indtryk søger jeg at omsætte til mit maleriske udtryk.

Havers blomster flora er en evig kilde til nye billeder. Udgangspunktet er ofte en enkel ting, f.eks. en bænk eller et lysthus. Former, farver og komposition dukker op undervejs – måske dukker et dyr op - billedet får sin egen historie.

Jeg er glad for klare, stærke farver og udtrykker deres fælles samspil i et farverigt univers.

www.facebook.com/KirstenStubben.billedkunst/ 

Helle Thorbjørn

 

Akvarelpapiret er den legeplads, hvor jeg skaber historier. Her indgår legeredskaber - pensler, farver, fantasi m.m. Det er her akvarellens liv og fortælling bliver skabt.

Billederne tager ofte udgangspunkt i noget naturalistisk - og SÅ går lege processen i gang: der bliver fjernet ting fra virkelighedens verden; flyttet rundt på træer, buske, huse og mennesker. Der bliver måske også tilføjet en bænk, et hus - eller noget andet. Det er her jeg bygger bro imellem det faktuelle og fantasien.

Jeg vil ofte gerne fortælle en historie. Måske en historie om lys, varme, kulde, relationer mellem mennesker og/eller ting, kontraster, atmosphere - eller noget helt andet. 

Du er velkommen til at lege med i fantasiens verden.

Hvad oplever DU i akvarellerne?

Du er velkommen til at se mere på:

Facebook :  - https://facebook.com/profile.php?id=1452342916

Instagram :  - https://instagram.com/hellethorbjorn/

Webpage:    - https://hellethorbjorn.com/profil

 

Susanne Wiese

 

Inspirationen til mine malerier finder jeg i skovens farver, havets mangfoldighed, anden kunst eller bare en ny ide, som skal afprøves.Jeg er udforskende og eksperimenterende i mine malerier, der som oftest er abstrakte.Interessen for kunst har jeg altid haft, men det er først senere i livet, jeg er blevet aktivt udøvende.Jeg arbejder udelukkende med akrylfarve.

www.susanne-wiese.dk

sw@arndt-wiese.dk

Instagram

Anne-Dorthe Wissing

 

Jeg er vokset op i et hjem, hvor kunsten havde en stor betydning. Min far var kunstmaler og for min mor var det vigtigt, at jeg og mine søskedende oplevede en hverdag åbent for kreative udfoldelser.

Jeg begyndte at male med akvarelmaling i 2016, da jeg en dag stod og manglede et fødselsdagskort til en bekendt.  Jeg fandt min fars gamle akvarelfarver frem og tænkte ”det kan jeg nok lige lave”. Jeg fandt hurtigt ud af at akvarelmaling ikke sådan lige lader sig styre, den har sit eget liv. Det fangede min interesse og blev starten på mange år med øvelser på øvelser.

I dag maler jeg mest semi-monokrome billeder, jeg synes det giver motivet et let og virksomt udtryk. Motiverne finder jeg oftest i fotografier.

Se evt. mere på instagram: galleriwissing