Annette Balsgaard

Jeg har tegnet og malet igennem mange år. Maler med akryl og gerne med mange lag så der kommer større dybde og energi i billederne. Inspirationen har jeg f.eks. fra naturen, linjerne, farverne og strukturen.
Jeg synes det uperfekte og skæve er det mest interessante både i naturen og blandt mennesker.

www.annettebalsgaard.dk

annettebalsgaard@gmail.com

tlf. 53549020

Rikke Petersen

Jeg har altid nydt at fordybe mig i en kreativ proces med forskellige materialer. De seneste par år har jeg dog stort set udelukkende beskæftiget mig med maleriet. Det abstrakte giver mig mulighed for at arbejde med kompositioner, bevægelse, former og farver. Jeg arbejder med fluid akryl og ink - og derfor er mine materialer flydende og udfordrende at styre. Det er lige præcis det, der for mig gør processen spændende og uforudsigelig. Maling tyndet med vand danner grundlaget for maleriet. Mine malerier består af mange lag med fokus på organiske former.

www.rikke-p.dk

mima1978@live.dk  

Marie Heller

Jeg er billedkunstner og kommer fra Fredericia. Jeg arbejder mest med oliemaling og akvarel, og bevæger mig lidt imellem forskellige stilarter, alt efter hvilke ideer eller billeder, jeg får frem i mit indre. Akvarellerne er primært realistiske motiver, mennesker, dyr eller objekter, jeg findersærligt smukke. Mine oliemalerier er udtryk for de følelser, indtryk og oplevelser, jeg har i mit møde med verden, og som jeg ikke formår at udtrykke med ord.

mar1ou81221@gmail.com

 

Sonja Blytsø

Jeg kommer fra Aarup på Fyn og arbejder med keramik. Jeg er uddannet lærer med formning på linje samt livslange, forskelligartede kreative aktiviteter. At arbejde med keramik er at omfavne de fundamentale elementer jord, vand, ild og luft, der går op i en højere enhed. Ler er et spændende, plastisk materiale, der giver ro og fordybelse med alle de udfoldelsesmuligheder, leret rummer. Det giver udfordringer til de kreative og kunstneriske sider. Muligheden for at bruge keramikken til at udtrykke meninger og holdninger er det egentlige tilfreds-stillende ved de keramiske processer.

www.sonjakeramik.dk  

sb@sonjakeramik.dk

Mir Bredberg Weber

Billedkunstner, singersongwriter og pianist. Hjemvendt efter en længere årrække i USA. Har gennem de sidste 20 år udstillet og solgt i USA og herhjemme, i kunstforeninger rundt om i landet. Værkerne der er udstillet i galleriet, er en ren eksplosion i farver hvor naturen træder tydeligt frem i hendes malerier.

mirbweber@hotmail.com

www.mirbweber.com

 

Peer René Larsen

Min kunst er min mentale u-båd på gådens vej, fra menneskedybet og op til overfladen.
Min kunst skal ikke nødvendigvis forstås: den skal sanses! Jeg experimenterer i forskellige udtryk, og mine forventninger til min intuition, mine idéer og min skabertrang er i god behold. Peer René udstiller akrylmalerier.

prlmalereri@gmail.com

www.peerRLarsen.dk

Heidi Lebmeier

Jeg specialiserer mig i fortællende fotokunst. Mit værktøj er mit Sony kamera og det fantastiske program, Photoshop. Hvert af mine kunstværker er sammensat af mange individuelle billeder og utallige lag af lys, farver og teksturer, som får det til at se malerisk ud. Mit mål er at mine værker vækker, følelser, opmærksomhed, nysgerrighed og interesse i at fortolke.

www.heidilebmeier.myportfolio.com

heidiinsa@yahoo.com

Instagram

Birgit Mau

I mine malerier indgår der altid en oplevelse eller historie. Det er det underfundige og dragende, der ”trigger” mig. Jeg arbejder kun med ét maleri ad gangen for at kunne leve mig 100% ind i maleriets udtryk. Jeg ønsker, at beskueren lokkes ind i maleriet af en finurlighed eller genkendelighed, hvorefter fantasien skal få frit løb til at udfolde sig og fortælle sin egen historie, som giver mening for ”øjnene, der ser”.

www.birgit-mau.dk

info@birgit-mau.dk

Rita Lund Johansen

Jeg bor i Odense og tog min uddannelse på "Den nye Kunstskole" i Odense. Materialerne jeg arbejder med, er fortrinsvis akryl og oliemaling - ofte samtidig. Som eksperiment har jeg arbejdet med stof på ramme eller på lærredet, for at give en ekstra demission. Desuden indgår lak og metalfarver ofte i min arbejdsproces.

Det der fascinerer mig, er farvernes rene klarhed, krydret med perlemor og indiske blister. Forandringen ved forskellige belysninger og en eventuel dybde eller gennemsigtighed i billedet, så man næsten skal hen og røre ved det, for at se om det er lærred der nu slår sig. Paraplyen indgår ofte som figur - pga. af dens mulighed for – at udtrykke symboler.

www.rijohansenmail.dk

ri@johansen.mail.dk  

Marianne Præsteskov

Jeg udstiller bronze skulpturer i galleriet.

Jeg maler også, men er blevet dybt grebet af arbejdet med bronze skulpturer, selv om der er en stor arbejdsproces, inden man står med det færdige resultat.

Jeg laver mine figurer i voks hjemme, men støber dem hos Jens Galschiøt.  Efter at figuren er støbt, ødelægges formen for at få figuren ud. Hver figur er derfor en unika – der findes kun den ene.

frumpdlg@gmail.com

Vibeke Hoffmann

Kreativiteten er min profession og maleriet er min hobby og begge dele er min passion. I mit arbejde med akrylmaleriet tilstræber jeg den enkle streg og det stilrene udtryk.

Mit billedsprog spænder fra det figurative til det mere naivistiske og let abstrakte, og mit udgangspunkt for et motiv tager oftest afsæt i egne idéer og skitser. Picasso har dog været min inspirationskilde i flere værker. Udover akrylmaleriet udfører jeg opgaver indenfor bl.a.: Dekoration i pap, kunstkort, udarbejdelse af logo og grafiske opgaverJeg har gennem mere end 30 år udstillet i kunstforeninger, restauranter/caféer/butikker samt gallerier.

www.hoffmann-art.dk

Instagram

Jens Josefsen

Jeg er uddannet tegner og grafiker fra Kolding Designskole i 1989, og tog springet som selvstændig kunstner i 2012. Jeg har så mange historier der skal fortælles – tegnes eller males på den ene eller den anden måde.

Efter 25 år med formidling af andres budskaber, nyder jeg nu at formidle mine egne. Jeg tror på, jeg har min plads i kunstens forunderlige verden, og håber, at I kan finde et smil frem eller måske en let undren, når I står foran mine værker.

www.JJosefsen.dk

art@jjosefsen.dk

Instagram

Preben Andersen

Mine to store interesser: ornitologi og det at tegne / male hænger uløseligt sammen.

De fuglerige områder, jeg besøger, giver mig store oplevelser til de stemningsskitser, som danner grundlag for det videre arbejde hjemme i atelieret.

Mine arbejdsområder er akvarel, collografi (grafik), akryl og fedtsten.

gre.pre@profibermail.dk 

Susanne Wiese

Inspirationen til mine malerier finder jeg i skovens farver, havets mangfoldighed, anden kunst eller bare en ny ide, som skal afprøves.Jeg er udforskende og eksperimenterende i mine malerier, der som oftest er abstrakte.Interessen for kunst har jeg altid haft, men det er først senere i livet, jeg er blevet aktivt udøvende.Jeg arbejder udelukkende med akrylfarve.

www.susanne-wiese.dk

sw@arndt-wiese.dk

Instagram

Flemming Kastaniegaard

I det fotografiske arbejder jeg med lyset og dets modulation af vore omgivelser i givne øjeblikke. Disse synsindtryk og opfattelser viderebearbejdes med PC’ens lys- og farvepensler til eksperimentelle, ofte stærkt abstrakte og surrealistiske billeder.

Siden år 2000 har jeg lavet skulpturer i jern. Jeg arbejder næsten kun i temaer og lægger megen vægt på, at humor i videst muligt omfang er til stede. Jeg har lavet træskulpturer inden for den nordiske mytologi. Alle er mellem 3 og 6 m høje. 

www.fk-art.dk

kastan.art.fk@gmail.com

Instagram

Kent Nørby Andersen

Jeg er autodidakt billedmager.Jeg arbejder med akryl på lærred, grafisk tryk, collage samt akvarel og tusch og jeg blander gerne materialer og stilarter.Jeg er ikke en kunstner, der bliver fanget af et bestemt tema eller nogle bestemte farver, derfor er mine billeder meget forskellige.Inspiration finder jeg i mit humør og min lidt livlige fantasi.

www.ar10st.dk

knas@ar10st.dk

Instagram

 

Britha Rosenberg

Jeg startede i kunstens verden primært med maleri, men da jeg senere stiftede bekendtskab med keramikkens verden, blev jeg hurtigt klar over, at leret er mit materiale, og blev fascineret af, at et så bastant materiale under processen bliver så blødt og formeligt. Jeg opdager hele tiden nye muligheder i leret, som kan afspejle de former og ideer, jeg har i hovedet.

Hvert værk er unikt, og jeg forsøger at holde formen enkel, men glaseret med flere forskellige lag og farver. 

privat@powergenerator.dk

Instagram

Søren Rundstrøm

Jeg arbejder hovedsageligt med rakubrændt keramik, og finder min inspiration i hverdagen.

Kan et ord, en tanke eller et begreb omsættes til et keramisk værk? Kan man give et dyr et humoristisk udseende, eller kan man skabe en figur med et harmonisk udseende?

Jeg er meget optaget af de runde former, som ofte i mine værker symbolisere jorden i forbindelse med en tanke eller en bekymring. Alt dette med det udtryk raku teknikken kan tilføje.

www.rundstroem-unika-raku.dk

rundstroem@gmail.com 

Instagram

Solveig Lauridsen

Min interesse for maleriet kom efter en rejse til Japan i 2001, hvor jeg købte mine første pensler og selvfølgelig også nogle japanske akvarelfarver.

Siden har jeg prøvet lidt forskelligt indenfor maleriet, og i øjeblikket arbejder jeg mest med akrylmaling og prøver til med forskellige former, farver og materialer. Desuden laver jeg collager på lærred, collografi, producerer forskellige papirvarer, syr tekstiler og laver smykker.

sysol@sol.dk

Lisbeth Petersen

Jeg er født og opvokset i Vorbasse 1951 og bor nu i Børkop.

I mine malerier tager jeg udgangspunkt i abstraktionen og det ekspressionistiske univers og skaber mine billeder i en verden af fragmenter og poetisk vildskab. Jeg har udstillet i ind- og udland gennem de sidste ca 12 år.

lisbethnjohn@gmail.com

Majbritt Henriksen

Jeg er autodidakt kunstner.

Jeg elsker at skildre naturen og de mange glæder, den har at byde på.

Mine motiver kan stamme fra min dagligdag eller fra den skønne natur, vi er omgivet af. Men de er som oftest en refleksion af oplevelser jeg har haft. Jeg elsker at arbejde med mange farver, og det liv de kan skabe i et motiv. Jeg arbejder både i akvarel og akryl.

galleri@majbritthenriksen.dk

Instagram

Doris Christine Jensen

Mine værker opstår i mit indre, medens jeg maler. Intet er givet på forhånd, men jeg er stærkt inspireret af min hverdag og den verden og tid, vi lever i.

Jeg har en 2 årig uddannelse fra kunstakademiet ”Andromeda” v/ Baukje Zijlstra. Jeg har fra 1993 – 2011 været optaget på forskellige censurerede udstillinger.

www.dorischristine.dk

dorisogknud@yuomail.dk

Linda Høyer

Jeg arbejder ekspressivt primært gennem maleri, tegning og skulpturer i ler, beton og bronze. Indtil videre er det dog kun malerierne, der udstilles i galleriet.

I maleriet er oliemaling mit foretrukne materiale, hvor jeg finder den dybde og intensitet, der er et must for min kunst. At arbejde med det sanselige udtryk er et grundlæggende element og en forudsætning for håndtering af den inspiration, hvorved min kreativitet udspringer.

linda_hoyer@hotmail.com

www.hoyer-art.dk

Robert Sigvarson

Jeg har udviklet min helt egen og let genkendelige stil, som bevæger sig inden for flere stilarter. Jeg blander det figurative med det abstrakte, ofte med et twist af noget Cartoony og en anelse PopArt. Værkerne er meget farverige og kontrastfyldte – mit ønske er at skabe dekorative værker, som samtidigt er udtryksfulde. De må gerne efterlade beskueren i undren og eftertanke. Jeg har modtaget undervisning på både Randers Kunstskole og Ålborg Kunstskole.

robs@hotmail.dk

www.robs.dk