Kent Nørby Andersen

 

Jeg er autodidakt billedmager. Jeg arbejder med akryl på lærred, grafik samt akvarel og tusch.
Mine malerier kendetegnes af en karakteristisk sort konturstreg, der naivistisk indrammer de humørfyldte historier. Jeg bliver sjældent fanget af et bestemt tema eller nogle bestemte farver, derfor er mine malerier meget forskellige.
Jeg er også meget optaget af grafikken, og specielt teknikken kollografi finder jeg meget spændene. Jeg arbejder med både dyb- og højtryk. De stramme linjer og uforudsigeligheden i processen bliver ved med at fascinerer mig. Det er fantastisk at opleve et grafisk tryk komme ud af trykpressen.
Inspiration finder jeg i mit humør, min lidt livlige fantasi og i naturen omkring mig. Og jeg håber at mine billeder rører beskueren med et smil.

www.ar10st.dk

knas@ar10st.dk

Instagram

 

Preben Andersen

 

Mine to store interesser: ornitologi og det at tegne / male hænger uløseligt sammen.

De fuglerige områder, jeg besøger, giver mig store oplevelser til de stemningsskitser, som danner grundlag for det videre arbejde hjemme i atelieret.

Mine arbejdsområder er akvarel, collografi (grafik), akryl og fedtsten.

gre.pre@profibermail.dk 

Annette Balsgaard

 

Jeg har tegnet og malet igennem mange år. Maler med akryl og gerne med mange lag så der kommer større dybde og energi i billederne. Inspirationen har jeg f.eks. fra naturen, linjerne, farverne og strukturen.
Jeg synes det uperfekte og skæve er det mest interessante både i naturen og blandt mennesker.

www.annettebalsgaard.dk

annettebalsgaard@gmail.com

tlf. 53549020

Sonja Blytsø

 

Jeg kommer fra Aarup på Fyn og arbejder med keramik. Jeg er uddannet lærer med formning på linje samt livslange, forskelligartede kreative aktiviteter. At arbejde med keramik er at omfavne de fundamentale elementer jord, vand, ild og luft, der går op i en højere enhed. Ler er et spændende, plastisk materiale, der giver ro og fordybelse med alle de udfoldelsesmuligheder, leret rummer. Det giver udfordringer til de kreative og kunstneriske sider. Muligheden for at bruge keramikken til at udtrykke meninger og holdninger er det egentlige tilfreds-stillende ved de keramiske processer.

www.sonjakeramik.dk  

sb@sonjakeramik.dk

Signe Carlsen

 

Jeg har i mit arbejde som folkeskolelærer haft med kreative fag at gøre gennem mange år.

Jeg designer og syr tasker af genbrugsskind. Hver taske er unik, idet beklædningsstykkets/skindets udseende, farve og snit danner udgangspunkt for designet. I designet indgår også f.eks. stof med tryk, andre typer skind, nitter mv.

Smykker med halvædelsten, rav, natur- og metalperler er også en del af mine kreative interesser.

Mine malerier er malet med flere lag og er abstrakte.

www.signespalet.simplesite.com

sicajerlev@gmail.com

Instagram: Signe_Carlsen

 

 

 

Marie Heller

 

Jeg er billedkunstner og kommer fra Fredericia. Jeg arbejder mest med oliemaling og akvarel, og bevæger mig lidt imellem forskellige stilarter, alt efter hvilke ideer eller billeder, jeg får frem i mit indre. Akvarellerne er primært realistiske motiver, mennesker, dyr eller objekter, jeg findersærligt smukke. Mine oliemalerier er udtryk for de følelser, indtryk og oplevelser, jeg har i mit møde med verden, og som jeg ikke formår at udtrykke med ord.

mar1ou81221@gmail.com

 

Majbritt Henriksen

 

Jeg er autodidakt kunstner.

Jeg elsker at skildre naturen og de mange glæder, den har at byde på.

Mine motiver kan stamme fra min dagligdag eller fra den skønne natur, vi er omgivet af. Men de er som oftest en refleksion af oplevelser jeg har haft. Jeg elsker at arbejde med mange farver, og det liv de kan skabe i et motiv. Jeg arbejder både i akvarel og akryl.

galleri@majbritthenriksen.dk

Instagram

Vibeke Hoffmann

 

I mit arbejde med akrylmaleriet tilstræber jeg den enkle streg og et stilrent udtryk. Mit billedsprog spænder fra det figurative til det mere naivistiske, og mit udgangspunkt for et motiv tager oftest afsæt i egne ideér og skitser.  Ansigtet og kvinden er mine foretrukne motiver.

Jeg har arbejdet med kunsten en stor del af mit liv og har udstillet i kunstforeninger, gallerier, restauranter, caféer samt butikker. Jeg har siden 1988 arbejdet professionelt som designer, og her er udvikling, nytænkning samt søgning efter nye former og grafiske udtryk omdrejningspunktet i mit job. Kreativiteten er min profession og maleriet er min hobby og begge dele er min passion!

www.hoffmann-art.dk

Instagram

Linda Høyer

 

Jeg arbejder ekspressivt primært gennem maleri, tegning og skulpturer i ler, beton og bronze. Indtil videre er det dog kun malerierne, der udstilles i galleriet.

I maleriet er oliemaling mit foretrukne materiale, hvor jeg finder den dybde og intensitet, der er et must for min kunst. At arbejde med det sanselige udtryk er et grundlæggende element og en forudsætning for håndtering af den inspiration, hvorved min kreativitet udspringer.

linda_hoyer@hotmail.com

www.hoyer-art.dk

Doris Christine Jensen

 

Mine værker opstår i mit indre, medens jeg maler. Intet er givet på forhånd, men jeg er stærkt inspireret af min hverdag og den verden og tid, vi lever i.

Jeg har en 2 årig uddannelse fra kunstakademiet ”Andromeda” v/ Baukje Zijlstra. Jeg har fra 1993 – 2011 været optaget på forskellige censurerede udstillinger.

www.dorischristine.dk

dorisogknud@yuomail.dk

Flemming Kastaniegaard

 

I det fotografiske arbejder jeg med lyset og dets modulation af vore omgivelser i givne øjeblikke. Disse synsindtryk og opfattelser viderebearbejdes med PC’ens lys- og farvepensler til eksperimentelle, ofte stærkt abstrakte og surrealistiske billeder.

Siden år 2000 har jeg lavet skulpturer i jern. Jeg arbejder næsten kun i temaer og lægger megen vægt på, at humor i videst muligt omfang er til stede. Jeg har lavet træskulpturer inden for den nordiske mytologi. Alle er mellem 3 og 6 m høje. 

www.fk-art.dk

kastan.art.fk@gmail.com

Instagram

Karen Kruse

 

Jeg er professionel kunstmaler med amerikanske og spanske rødder. Jeg bor og arbejder hovedsageligt i Madrid, men er ligeledes bosat i Vejle.

Jeg har udstillet i Madrid, Barcelona og andre steder og vil nu gerne fremvise mine værker i Fredericia.

Mine malerier og mine motiver er skildringer fra hverdagslivet, fx af mennesker i flygtige øjeblikke i Madrids undergrundsbane med det liv, der leves her. Da jeg også føler en dyb tilknytning til naturen og havet, skildrer og beskriver jeg ligeledes disse naturelementer med min kunst. Jeg prøver altid at bibringe mine motiver stor ro.

www.karenkruse.com

karen@karenkruse.com

 

Heidi Lebmeier

 

Jeg specialiserer mig i fortællende fotokunst. Mit værktøj er mit Sony kamera og det fantastiske program, Photoshop. Hvert af mine kunstværker er sammensat af mange individuelle billeder og utallige lag af lys, farver og teksturer, som får det til at se malerisk ud. Mit mål er at mine værker vækker, følelser, opmærksomhed, nysgerrighed og interesse i at fortolke.

www.heidilebmeier.myportfolio.com

heidiinsa@yahoo.com

Instagram

Birgit Mau

 

I mine malerier indgår der altid en oplevelse eller historie. Det er det underfundige og dragende, der ”trigger” mig. Jeg arbejder kun med ét maleri ad gangen for at kunne leve mig 100% ind i maleriets udtryk. Jeg ønsker, at beskueren lokkes ind i maleriet af en finurlighed eller genkendelighed, hvorefter fantasien skal få frit løb til at udfolde sig og fortælle sin egen historie, som giver mening for ”øjnene, der ser”.

www.birgit-mau.dk

info@birgit-mau.dk

Lisbeth Petersen

 

Jeg er født og opvokset i Vorbasse 1951 og bor nu i Børkop.

I mine malerier tager jeg udgangspunkt i abstraktionen og det ekspressionistiske univers og skaber mine billeder i en verden af fragmenter og poetisk vildskab. Jeg har udstillet i ind- og udland gennem de sidste ca 12 år.

lisbethnjohn@gmail.com

Britha Rosenberg

 

Jeg startede i kunstens verden primært med maleri, men da jeg senere stiftede bekendtskab med keramikkens verden, blev jeg hurtigt klar over, at leret er mit materiale, og blev fascineret af, at et så bastant materiale under processen bliver så blødt og formeligt. Jeg opdager hele tiden nye muligheder i leret, som kan afspejle de former og ideer, jeg har i hovedet.

Hvert værk er unikt, og jeg forsøger at holde formen enkel, men glaseret med flere forskellige lag og farver. 

privat@powergenerator.dk

Instagram

Søren Rundstrøm

 

Jeg arbejder hovedsageligt med rakubrændt keramik, og finder min inspiration i hverdagen.

Kan et ord, en tanke eller et begreb omsættes til et keramisk værk? Kan man give et dyr et humoristisk udseende, eller kan man skabe en figur med et harmonisk udseende?

Jeg er meget optaget af de runde former, som ofte i mine værker symbolisere jorden i forbindelse med en tanke eller en bekymring. Alt dette med det udtryk raku teknikken kan tilføje.

www.rundstroem-unika-raku.dk

rundstroem@gmail.com 

Instagram

Susanne Wiese

 

Inspirationen til mine malerier finder jeg i skovens farver, havets mangfoldighed, anden kunst eller bare en ny ide, som skal afprøves.Jeg er udforskende og eksperimenterende i mine malerier, der som oftest er abstrakte.Interessen for kunst har jeg altid haft, men det er først senere i livet, jeg er blevet aktivt udøvende.Jeg arbejder udelukkende med akrylfarve.

www.susanne-wiese.dk

sw@arndt-wiese.dk

Instagram